NL |  ENG |  FR

Bijkomende Informatie

Het zwembad is verwarmd. Normaal gezien (afhankelijk van het weer) kan je zwemmen van april tot oktober.

De ligbedden, hemelbedden en parasols zijn vrij te gebruiken.

Opblaasbaar speelgoed is in beperkte mate aanwezig voor groot en klein.

Ons zwembad heeft geen “openingsuren”. Veel mensen vinden het immers leuk om ’s ochtens in alle vroegte of ’s avonds laat hun baantjes te gaan trekken, en daar is helemaal niets op tegen, zolang het maar rustig blijft.

Onder het poolhouse staat een plancha om vrij te gebruiken en ook een microgolf.

Er is parking binnen ons domein, je wagen staat dus veilig.

Jullie krijgen van ons een afstandsbediening van de poort voor tijdens jullie verblijf.

Draadloos internet is aanwezig.

Bed- en badlinnen is aanwezig en worden één maal per week ververst. Tussendoor handdoeken bijkrijgen is geen probleem tegen een kleine meerprijs.

Huisdieren zijn niet toegelaten.

Eindschoonmaak: jullie krijgen de studio/het appartement in perfecte staat (piekfijn, proper) (wat in Frankrijk spijtig genoeg vaak anders is). Ofwel laten jullie het achter zoals jullie het krijgen (wij geven een stofzuiger, poetsproducten, doeken,…) ofwel doen wij de eindschoonmaak voor jullie. Hiervoor vragen we 60/65/75 euro extra.

In het dorpje op enkele honderden meters zijn er verschillende gezellige restaurantjes.

Wij hebben een kinderstoeltje en verzorgingskussen dat jullie eventueel kunnen gebruiken, alsook een papflessenwarmer.

Jullie kunnen zelf een babybedje meenemen, ofwel kunnen wij er eentje klaar zetten voor jullie. Hiervoor vragen we 25 euro extra.

Overal ligt een informatiemap met met praktische informatie. Hierin staat onder andere ook praktische informatie zoals : waar is de bakker/grootwarenhuis/slager, waar lekker uit eten, welke dorpjes zijn de moeite om te bezoeken, welke stranden zijn er, waar natuurwandelingen maken, …

Praktische afspraken: 

Wij vragen iedereen om niet te roken in de studio’s/het appartement. Buiten roken op het terras is natuurlijk geen probleem.

Eigen speelgoed voor aan het zwembad meenemen is geen probleem, maar wij vragen de kindjes om te kiezen: dit speelgoed of bij ons gebruiken, of aan zee. Er blijft immers altijd zout en zand aan hangen, en dit hebben we liever niet in ons zwembad. Waterpistolen en waterkanonnen zijn niet toegelaten. Die zijn voor in zee!

Duiken en springen in het zwembad is niet toegelaten. Het is immers niet aangenaam voor de mensen langs het zwembad als ze voortdurend douches over zich heen krijgen...

Er is plaats genoeg aan het zwembad voor iedereen. Gelieve niet vanaf ’s morgens ligbedden te monopoliseren en je handdoeken te leggen zoals je in grote hotels moet doen.

Reserveren


In de grote vakantie (juli en augustus) verhuren wij enkel van zaterdag tot zaterdag. 

De rest van het jaar is het wel mogelijk om te huren voor andere periodes. Dus om dan bij ons verblijven voor bijvoorbeeld 10 dagen, of komen van zondag tot zondag is dan geen enkel probleem.


Aankomst is mogelijk vanaf 16.00 uur – Vertrek op jullie laatste dag voor 10.00 uur.


Om een reservering te bevestigen vragen wij een voorschot van 25%, te betalen binnen de 10 dagen na jullie toezegging. Van zodra dat dit voorschot op onze rekening staat, krijgen jullie een bevestigingsmail.


Indien de aanbetaling en/of het restant van de huursom niet binnen de gestelde termijn is voldaan, houden wij ons het recht voor de reservering te annuleren.

In geval van annulering: 

Bij annulering tot 12 weken voor aankomst, wordt 25% van de totale huursom in rekening gebracht . 

Bij annulering tussen de 8 en 12 weken voor aankomst wordt 50 % van de totale huursom in rekening gebracht.

Bij annulering binnen de 8 weken voor aankomst, wordt de volledige huursom in rekening gebracht.

winkelkar
geen producten