NL |  ENG |  FR

Wegbeschrijving voor wie met de wagen komt: 

In de veronderstelling dat jullie van België of Nederland komen:

De gote steden waar jullie eerst langs komen zijn Dijon – Lyon (of als het heel erg druk is Dijon – Bourg en Bresse: dit is een beetje om, maar veel rustiger om te rijden) – Valence – Orange – Aix en Provence. Van hieruit is het ongeveer 80 km rijden tot afrit Le Luc.

! Let er op dat je onmiddellijk de eerste afrit neemt naar La Garde Freinet en Le Luc. Dit is meteen na 200 m als je afslag neemt! Als je je vergist, rijden jullie richting Toulon, en dan is het een heel stuk om voordat jullie kunnen omkeren!

Na de péage volgen er twee rotondes war je St Tropez/La Garde Freinet moet aanhouden. Dan zit je op de D558. Deze weg moet je blijven volgen. Je hebt dan eerst een lang stuk rechte weg, daarna rij je de berg op. Het wordt dan erg kronkelig. Je komt vervolgens in het dorpje La Garde Freinet. Blijf gewoon deze weg , de D558, volgen. Dan gaat de bergweg naar beneden en dan ben je bijna bij ons. Op een bepaald moment heb je aan de linkerkant een groot hotel-restaurant liggen, Athenopolis. Van hieruit is het nog ongeveer 3 km. Aux merveilleux is het eerste huis aan de rechterkant in een linker bocht. Niet te snel rijden, want anders ben je ons voorbij. We hebben een groene poort en een muur aan de voorkant waar allemaal cactussen/agaves voorstaan. Als je te ver gereden bent, zie je het dorpje staan van Grimaud centrum.

Als jullie al in de streek op vakantie zijn en jullie komen van de kant van Ste Maxime:

Volg de weg naar Grimaud. Volg de D558 door het dorpje Grimaud richting La Garde Freinet. Vlak na het centrum van Grimaud is er een rotonde. Van daaruit is het nog 750 m. Volg de weg naar La Garde Freinet. Aan je linker kant heb je eerst een villa met de naam “La Fontaine” en daarna heb je Aux Merveilleux.


View Aux Merveilleux in a larger map

winkelkar
geen producten